dec. 12

Lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre ingrijirea ta si starea de bine

Lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre ingrijirea ta si starea de bine

Momentele in care iti dai seama ca ai nevoie cu adevarat de o schimbare sunt exact acele momente in care toate grijile se strang sau cand se intampla vreo problema majora. Cu toate astea nu trebuie sa te lasi coplesita de durere sau sa uiti cat de important este sa ai grija de tine. Pe de alta parte vei observa si faptul ca oamenii importanti pentru tine iti vor fi alaturi ori de cate ori ai nevoie de ei.

Dar asta nu este suficient, daca vrei si iti doresti o schimbare. Spre exemplu ai putea incepe prin a cauta noi tinute si noi accesorii care sa te binedispuna si care sa iti aduca zambetul pe buze. Iar printre multitudinea de accesorii pentru doamne si domnisoare putem aminti de ceasurile, perechile de ochelari pe care le utilizati, telefonul din dotare, dar si diverse bijuterii precum perlele.

Cu alte cuvinte poti scapa de momentele proaste numai daca iti propui si te hotarasti sa actionezi in acest sens. Poate ca toate aceste senzatii si intamplari nu prea frumoase nu fac nimic altceva decat sa ne transmita anumite temeri sau sa ne ajute sa ne dezvoltam sistemul de aparare. Important este sa te simti bine in pielea ta si bineinteles sa nu uiti de bunele maniere.

Nu stiu daca si pentru tine are acelasi efect, dar pentru mine, parul proaspat spalat a avut mereu un efect benefic si terapeutic. Asta poate si pentru ca imi place foarte mult sa am grija de parul meu si printre multe altele sa il aranjez dupa bunul plac ori de cate ori este posibil. Un alt lucru important pe care trebuie sa il ai in vedere, atunci cand iti dedici o parte din timpul tau pentru tine, este legat de machiaj.

Cu cat abordezi un machiaj mai natural, mai simplu vei observa ca te vei simti foarte bine si fara sa ai parte de machiaje stridente sau un exces de machiaj. Cu siguranta cine a mai trecut prin pase proaste a gasit fel si fel de trucuri pentru a nu neglija propria sanatate si frumusete. Nu stiu ce tehnici aplici tu in astfel de cazuri, dar m-ar interesa sa aflu cateva dintre ele.

  1. […] si domnisoarele sunt cele ce au grija de toate aspectele, mai ales cele ce tin de locuinta, ingrijire si aspectul fizic. Iar acest lucru ar trebui sa va bucure, mai ales atunci cand vi se poate oferi totul pe tava, fara […]

Comentariile sunt inchise.