feb. 19

Contakt.shop, cel mai bun profesor de economie

Contakt.shop, cel mai bun profesor de economie

mi plac toti oamenii care ma invata sa fac economie si sa imi vina astfel mai usor in viata de zi cu zi. Chiar daca sunt o persoana activa si am mai multe surse de venit, nu trebuie sa risipesc cu amandoua mainile ceea ce obtin cu truda.

Contackt.shop este cel mai bun profesor de economie din tara si m-a invatat sa am grija de banii mei. Iata ce lectii utile de economie mi-au predat acesti furnizori de huse Huawei P30 Pro carcase si alte accesorii pentru toate marcile de telefoane care aprovizioneaza 189 de magazine de profil din toata tara:

-sa investesc 100 de lei in securizarea unor bunuri de 1 000, 1 800 sau 2 000 de lei. Reprezinta o greseala grava sa ai un telefon atat de scump si sa nu ai grija sa cumperi cel putin o husa pentru el, la cat sunt de ieftine, de elegante si de bune. Mi-a placut cand nepotul meu, un baietel dragut de 9 anisori, care a primit cadou un telefon inteligent, dar destul de ieftin, nu s-a lasat pana nu a gasit o husa pentru el tot cu ajutorul celor de la Contakt.shop! Un copil si-a insusit lectia de la parintii sai, care au neglijat acest aspect si s-au trezit cu telefonul plin de pete si de zgarieturi.

-sa intru in clubul Contakt.shop si pana la 1 martie, 2019 sa plasez o comanda de 100 de lei si sa primesc un premiu de 50 de lei, bani pe care sa ii investesc tot in huse.

-sa aleg huse Huawey P30 Pro de pe site-ul oficial al magazinului prezentat mai sus, dar sa solicit livrarea lor la cel mai apropiat magazin de profil partener Contakt.shop ca livrarea sa fie gratuita si sa mai fac o economie.

-sa economisesc si timp, intrand pe site-ul marelui furnizor si utilizand formularul de contact pus la dispozitie, dar si aplicand filtrul de cautare, fiindca toti ne conducem dupa principiul:”Timpul inseamna bani”.

Asa selectez categoria dorita, culoarea, pretul si ma interesez daca se afla in stoc sau nu si economisesc si timp.

Contakt.shop ma invata de asemenea sa fiu foarte pretentioasa, cand se afla in joc securitatea telefonului meu mobil. Siliconul este un material foarte cautat in acest moment datorita calitatilor sale si husa neagra din silicon costa numai 40 de lei.

Iata care sunt argumentele care sa ne convinga sa comandam o husa din silicon:

-materialul este prietenos cu pielea, prin urmare nu deranjeaza sub nicio forma degetele sau mana care intra in contact cu husa.

-textura moale poate fi usor curatata, cand se umple de pete si in ciuda finetii sale are capacitatea de a suporta toate socurile si de a proteja telefonul.

Asa am comandat eu primele huse din magazinul prezentat mai sus si le-am ridicat personal de la cel mai apropiat magazin partener al Contakt.shop si iata cu ce m-am ales:

  • Cu un telefon care pare ca nou dupa doi ani de la cumparare
  • Cu transportul gratuit pentru cele patru huse cu care pot sa il schimb sa para mereu altul
  • Cu premiul de 50 de lei fiindca am respectat toate conditiile.