dec. 12

Citate celebre demne de luat in seama

Citate celebre demne de luat in seama

Stiu ca pare de necrezut mai ales cand tu incerci sa-ti descoperi vocatia si mai cu seama sa ai parte de un stil de viata mai aparte si nu ca oricare alta persoana pe care o intalnesti. Ce-i drept, in ziua de astazi, sunt din ce in ce mai putine persoane ce stau si se gandesc la asemenea lucruri.

Spre exemplu putine domnisoare iau in calcul decenta si simplitatea, atunci cand vine vorba despre tinuta lor. Iar daca ar fi sa dam ascultare celebrelor citate pe care le-a lasat binecunocuta Coco Chanel am stii ca lucrurile ar putea fi extrem de simple pentru noi. Iata doua dintre cele mai cunoscute citate pe care le avem de la Coco Chanel:

„Simplitatea este cheia adevaratei elegante”;

„Garderoba ideala a unei femei contine pantofi buni, o multime de rochii, alb, negru si haine de masura potrivita!”;

Bineinteles nu este nevoie ca de acum inainte sa adopti o garderoba foarte sobra, doar in alb si negru, dar ai putea incepe printr-o garderoba adecvata varstei tale. Pana la urma nu ai nimic de pierdut daca adopti ceva mai simplu si adecvat tie in garderoba ta.

Pana la urma poti iesi in evidenta prin simplitate si bunul gust de care tu dai dovada. Si poate ai observat deja ca sunt nenumarate evenimente in care simplitatea este cea mai importanta nestemata. Poate ca nu va vine sa credeti, dar intotdeauna persoanele care au dat dovada de simplitate in tinuta lor au avut parte de mult mai mult respect din partea celorlalti si bineinteles si-au putut impune cuvantul ori de cate ori au avut nevoie de acest lucru.

Prin urmare nu tot ce este la moda in ziua de astazi iti da eleganta pe care tu ti-o doresti si de cele mai multe ori putina simplitate este binevenita in orice moment. Insa tu trebuie sa te decizi cu privire la aceste lucruri si a articolelor vestimentare pe care le porti.