Am descoperit StableDesk și gama lor de suporturi pentru laptop. Te întrebi ce am ales? Află aici!

Posted by

Ai observat vreodată cum laptopul pare să fie mereu în mijlocul haosului de pe birou? Ei bine, eu am găsit o soluție ingenioasă: suporturile pentru laptop de la StableDesk! Află cum am ținut în frâu dezordinea.

Îți spun sincer – urăsc să văd prea multă dezordine pe birou. Hârtii, căni, cabluri… să nu mai spun de hârtii și a, da! Mai multe hârtii. Din fericire, am găsit aceste suporturi pentru laptop. Când am văzut modelul de suport ascuns, care se montează sub birou, parcă mi s-a luminat dintr-o dată ziua. De ce l-am ales?

Suportul de laptop mi-a ușurat munca

Deoarece sunt o persoană care se pretinde a fi organizată, prefer să evit clutter-ul de pe birou, ca să am spațiu să mă desfășor. De exemplu, lucrez de acasă, iar în timpul serviciului nu mă interesează câtă dezordine se face pe birou deoarece nu am timp să bag de seama dezastrul ce mă înconjoară. Pe seară, după ce termin, vreau și eu să-mi văd de treabă ca toți oamenii, însă hopa… trebuie să fac curat.

Ilustrez povești pentru copii în timpul liber, iar de aceea am nevoie de ordine în singurul spațiu unde pot desena. Unde până acum îmi țineam acuarelele pe laptop (știu, proastă decizie, într-o zi am tras o sperietură, că era să-mi vărs apa pe el), acum pot să-mi țin laptopul sub masă, mulțumită suportului ascuns. Acum, seara, îmi strâng totul de pe masă mai rapid și sunt gata de pictat, fără să-mi mai fac griji că acuarelele sau apa ajung peste laptop și hârțoage.

În plus, dimineața, când mă apuc de servici, mă simt ca un agent secret atunci când îl scot de sub birou. Acum, spațiul meu e clutter-free și liber!

Cum un accesoriu de la StableDesk mă ajută să fac ilustrații

Am menționat mai sus că fac ilustrații pentru povești, însă nu voi intra în detalii. În momentul în care am descoperit gama de produse StableDesk, am dat și peste un suport de monitor. În acel moment, am avut o idee: cum ar fi să conectez un cablu HDMI la laptop și să-mi fac un fel de workstation?

Atunci când pictez sau desenez, am nevoie de imagini de referință – asta înseamnă că mă tot uit la imagine ca să reproduc ceea ce văd, însă monitorul ocupă mult spațiu pe birou și stă prea aproape de mine. Soluția a fost clară – cu laptopul pe dedesubt, pot trage un cablu în spatele biroului, ca mai apoi să-l conectez într-un suport pentru monitor înșurubat în perete.

Pe lângă faptul că mă ajută la ilustrații, un suport de monitor îmi oferă și o alternativă la televizor, atunci când nu prea am chef să mă ridic de la birou. Pot să pun un serial pe fundal, să-mi țină de urât în timp ce pictez, sau pot să mă uit la tutoriale pe YouTube și să le urmăresc mai ușor, având în vedere că nu mai trebuie să-mi fac griji de spațiu.

În orice caz, super helpful ambele produse. Dacă și tu îți dorești un suport monitoare, atunci e la un click distanță. Te întrebi ce mai poți găsi în acest magazin online? Îți spun eu!

Despre StableDesk și gama lor de produse

Vă spun sincer că e mare tentația să-mi fac un overhaul la tot setup-ul meu de acasă, cu tot cu birou, scaun și orice altceva. Ofertele sunt avantajoase iar produsele sunt de calitate, așa că vă sugerez cu tot dragul să comandați acum online orice din gama StableDesk, deoarece vă veți ușura viața!

Contact:

office@stabledesk.ro

0762 972 628

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.