Ai nevoie de periute de dinti calitative pentru bebelusi? Le gasesti la Little Prints

Posted by

Periutele de dinti devin de interes incepand cu varsta de 6 luni. Ai crede ca diversificarea este cea care ocupa locul principal in topul grijilor, dar iata ca si aparitia primilor dinti este in acest top. Desigur ca acest moment poate sa difere, in sensul in care unii bebelusi au ca prima aparitie a dintilor in jurul varstei de 4 luni sau mai tarziu de 6. Cert este ca de la prima aparitie a dintilor ar fi bine de introdus in rutina zilnica si spalatul dintilor.

Mai mult decat atat, unii parinti opteaza pentru o oarecare igiena bucala pana cand incep sa foloseasca si diverse periute de dinti calitative pentru bebelusi.

Ce tip de periuta de dinti este recomandata pentru periaj corect al primilor dinti

Pe site-ul Littleprints.ro descoperim diverse tipuri de periute de dinti. Desi diferite ca marime, forma si culoare, in fapt acestea au la baza siliconul alimentar. Nu sunt clasicele periute de dinti cu perii, ci au suprafata din silicon. Specialistii spun intr-adevar ca la bebelusi periajul dentar nu este necesat in forma in care se intampla in cazul adultilor. Insa este bine ca cei mici sa fie obisnuiti cu acest tip de ritual, cu spalatul dintilor.

Pentru inceput va fi poate suficient o singura spalare pe zi, urmand ca pe masura ce bebelusul creste si sunt mai multe mese solide pe zi sa fie si mai multe episoade de spalat pe dinti. Indicat este ca acest moment sa fie inainte de somn si ulterior asa cum stim cu totii, dupa fiecare masa.

La Little Prints sunt disponibile periutele de dinti cu maner, unele variante au si ventuza pentru prindere pe diverse suprafete. In acest fel periuta de dinti este optim mentinuta vertical pana la urmatoarea utilizare, fara sa atinga suprafetele din jur. O alta optiune este a periutei tot din silicon, insa de top degetar. Aceasta este indicata mai ales pentru igiena bucala, pana la varsta de 6 luni sau pana cand primii dinti cresc suficient de mult incat sa poata fi periati – fiind foarte mici, riscul este de a rani gingia in incercarea de a curata corect dintii.

Nu in cele din urma amintim despre periutele de dinti cu maner, perfecte pentru ca bebelusii sa se antreneze. Isi vor exersa si prinderea.

Comanda online

Pentru doritori Little Prints are un stoc variat de produse premium pentru bebelusi si copii. De aici pot fi comandate celebrele suzete Bibs, protectii pentru acestea, periute, museline, paturici sau alte accesorii. In plus, cand ajungeti si la etapa de diversificare si vor fi necesare tacamuri si vesela specifica pentru aceasta etapa, nu uitati de asemenea ca aici sunt seturi. Unele tematice, colorate si dragalase, create din silicon, sunt practice atat in utilizare, cat si in ceea ce priveste intretinerea, curatarea si depozitarea.

Little Prints are produse de calitate pe care le puteti comanda imediat, fiind livrate direct din stoc. Livrarea este cu acoperire nationala.


Contact:

+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro