Ai auzit de tehnica Q-Fue folosita in implantul de par la Dr. Felix Hair Implant? Afla detalii aici

Posted by

Podoaba capilara este acel element care ne diferentiaza in societate si care ne scoate in evidenta trasaturile. De aceea, atunci cand se intampla schimbari la nivelul parului, increderea in sine incepe sa scada, indiferent ca este vorba de femei sau de barbati. Poate ai crede ca doar femeile sunt afectate de aceasta problema, insa trebuie sa afli ca si barbatii sufera din cauza lipsei parului in aceeasi masura.

Din cauza lipsei parului, multe persoane sunt tentate sa se ascunda, sa fie rusinate si sa recurga la folosirea diferitor accesorii, precum palarii, sepci sau caciuli. Din fericire, medicina a cunoscut o ampla evolutie, iar in prezent exista solutii si pentru oamenii care se confrunta cu lipsa parului. O varianta la indemana este implantul de par, iar daca esti interesat de unul, poti afla de clinica Dr. Felix Hair Implant, clinica de renume din Bucuresti care se ocupa de asemenea proceduri. Descopera in continuare despre serviciile pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor sai.

De ce sa alegi clinica Dr. Felix Hair Implant?

Totul in viata se rezuma la luarea deciziilor, unele mai usoare, altele mai dificile, insa, oricum ai privi, trebuie sa iti acorzi catva timp pentru a te gandi inainte sa iei o decizie. Probabil ca te intrebi in acest moment de ce sa alegi clinica Dr. Felix Hair Implant pentru un implant de par, iar motivele nu intarzie sa apara.

Mai intai, trebuie mentionat faptul ca medicii din cadrul acestei clinici aleg tehnica Q-Fue folosita in implantul de par, ce prezinta numeroase beneficii:

  • Este o tehnica minim invaziva;
  • Nu lasa cicatrici sau alt fel de urme;
  • Are parte de o vindecare rapida, fara dureri.

In cadrul acestei tehnici, medicii se asigura de implantarea fir cu fir a parului, in mod manual si cu atentie sporita, toate acestea sub anestezia locala a scalpului. In acest mod, chiar daca durata procedurii este mai lunga, rezultatul final este, cu siguranta, unul mai bun.

O consultatie obisnuita poate determina daca ai sau nu nevoie de o astfel de interventie, iar daca se constata ca da, se trece la urmatorul pas- investigatiile specifice. Acestea vor determina cu exactitate cauzele ce stau la baza caderii parului si se demareaza de indata inceputul procedurii.

Cat costa un implant de par in 2024?

Toata lumea este atenta la partea financiara, indiferent despre ce este vorba, insa in cazul implantului de par trebuie sa privesti situatia ca pe o investitie in propriul aspect si stare de bine. Probabil ca iti doresti un rezultat placut, asa cum visezi de mult timp, iar din acest motiv merita sa cantaresti bine decizia unui implant de par, tinand cont de avantajele de care vei avea parte. Gandeste-te cat esti dispus sa platesti pentru a recupera aspectul parului pe care il aveai odinioara. Daca vrei sa afli detalii suplimentare despre aceasta procedura, site-ul oficial este www.drfelixhairimplant.ro.

Prin urmare, parul este important pentru fiecare persoana, de aceea daca simti ca podoaba capilara sufera modificari sau incepe sa cada, atunci trebuie sa iei in calcul varianta unei consultatii care sa determine daca ai sau nu nevoie de un implant de par.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368