ian. 15

Activitati pe care le poti realiza in 2019

Activitati pe care le poti realiza in 2019

Daca ti-ai facut diverse planuri pentru acest an, dar totusi nu ai atat de multa incredere ca te vei putea tine de ele, poate ca ar trebui sa incepi cu tot ceea ce te face sa te simti bine. Stiu ca multe dintre voi ar putea spune ca vor depasi toate acele crize legate de termenele limita, de ceea ce nu le place sa faca, daca ar avea la indemana si un strop de impuls.

Poate ca aici este factorul in care gresim cu totii in mare parte. Caci iti poti face rost de ceva mai multa energie pentru acele lucruri pe care le ai de realizat, dar totusi nu iti place sa le faci, daca si numai daca te gandesti sa iti rezervi timp pentru ceea ce iti place foarte mult sa faci. Cu toate astea ar trebui sa te gandesti si la cateva activitati culturale, caci de foarte multe ori tocmai acestea iti vor aduce energia necesara pentru lucrurile ce nu iti plac.

Tipuri de activitati pe care le poti face in 2019

De aceea ar trebui sa te gandesti si la activitati precum:

  • sa mergi la teatru si sa vizionezi diverse piese;
  • sa alegi sa ajungi la un festival de muzica clasica intr-un spatiu adecvat;
  • sa citesti diverse romane care sa-ti aduca un aport mai mare de energie;
  • sa va plimbati prin parc;
  • sa alegeti sa va petreceti timpul alaturi de persoanele importante pentru voi;

Cred ca toate aceste activitati o sa va ajute foarte mult, mai ales atunci cand vreti sa va eliberati de o anumita tensiune sau sa scapati de o anumita problema. Si asta pentru ca de foarte multe ori dupa ce avem parte de acele activitati pe care ni le dorim vom putea sa gandim mai limpede si vom cunoaste solutia prin care vom putea rezolva respectiva problema.

De obicei cei care nu au timp pentru a petrece cateva momente in preajma familiei, sau nu mai au timp pentru micile lor placeri, intr-o astfel de situatie persoana respectiva se va transforma intr-una foarte stresata, nu va mai stii ce are de facut sau pur si simplu vor deveni foarte bulversati cu ceea ce se intampla in jurul lor. Iar acest lucru este valabil pentru orice tip de persoana indiferent de statut sau de alegerile pe care acestea le fac.

Chiar si atunci cand ai parte de situatii complicate ar trebui sa incerci sa te eliberezi de toate poverile, de toate gandurile negative pentru a putea ajunge la cea mai buna rezolvare. Si cum toate aceste lucruri nu sunt foarte usor de realizat ar trebui sa ne gandim ca multe dintre aceste situatii neplacute isi pot gasi rezolvarea intr-o simpla plimbare prin parc sau intr-un alt lucru pe care ti-l doresti sa il faci. Mai exact efectul de relaxare iti poate aduce solutia potrivita, dar si starea de bine de care tu ai nevoie. Poate ca daca ne-am aminti de toate aceste chestiuni lucrurile se pot rezolva mult mai simplu decat ne-am astepta.