iun. 16

Pregatiri de weekend

Pregatiri de weekend

Pentru ca tot suntem la final de saptamana si ne pregatim de weekend ma gandeam ca ar fi foarte bine o escapada la munte. Nu stiu exact locatia, dar pentru ca nu am foarte mult timp la dispozitie ma gandeam sa fie undeva cat mai aproape de casa.

Desi nu cred ca ai mei amici vor fi de acord cu acest lucru, eu una stiu cum ii pot convinge pentru a nu avea parte de mofturi si mutre din partea lor. Ma astept sa am parte de ceva relaxare si de aceea as vrea sa evit discutiile contradictorii, deoarece acestea nu fac nimic altceva decat sa ma oboseasca si sa ma agite in acelasi timp.

Iar daca ai mei nu vor vrea sa mearga la munte ma gandeam sa vin cu o propunere de rezerva. Sunt curioasa daca ai mei prieteni vor sa mearga la picnic. Eu una sunt atrasa de lanurile de grau, maci si in special flori de camp si ma gandeam sa-i atrag cumva pe astfel de meleaguri.

Da, da, nu o sa fie usor, dar o sa ma descurc eu cumva. Cred ca mai greu este sa-i scot din casa, caci dupa aceea sunt sigura ca voi reusi sa-i fac sa se mobilizeze si in alte parti nu numai aproape de casa. E putin ciudat cand trebuie sa-i fortez, dar mi-au promis ca cel putin de 2 ori pe luna o sa iesim sa vizitam cate ceva sau o sa mergem pe munte.

Sper ca toti ai mei sa se tina de cuvant si sa nu ma trezesc ca au renuntat la ceea ce am vorbit deja. Inca mai sper ca ai mei prieteni sa se fi maturizat si ei intre timp si sa devina putin mai responsabili in ceea ce priveste promisiunile pe care ei le tot fac, dar uita sa se si mobilizeze. Sper ca data viitoare sa revin cu ceva poze noi.