feb. 14

Lucrurile simple te pot face creativa!

Lucrurile simple te pot face creativa!

Sunt suficiente momente cand ai timp si vrei sa faci altfel de lucruri, cand vrei sa aduci putina culoare in viata ta si nu stii exact cum sa faci acest lucru. Sa fiu sincera si eu am trecut prin astfel de momente, mai ales cand am trecut si am avut parte de acele clipe de depresie. Si dupa cum stie toata lumea, lucrurile pe care le faci in timpul depresiei nu sunt demne de o persoana care se respecta.

Din aceasta cauza am incercat de fiecare data sa aduc ceva nou in viata mea, sa o colorez putin, astfel incat sa nu fiu nevoita sa ajung intr-o stare de plafonare. Practic acesta a fost motivul pentru care am incercat sa fiu pe cat posibil creativa. Mai ales ca mi-am descoperit anumite abilitati, de care habar nu aveam si nici nu stiam ca le detin. In plus de asta am observat ca imi place foarte, foarte mult si mai mult decat atat ma relaxeaza.

Stiu ca foarte multe domnisoare nu vor fi de acord cu mine, dar ar trebui sa incerci orice tip de activitate, care sa te ajute sa te dezvolti, caci pana la urma despre asta este vorba. Orice ai face si indiferent de intamplarile prin care esti nevoita sa treci trebuie sa te dezvolti, sa inveti sa faci fata situatiilor si sa nu-ti afecteze in nici un moment dezvoltarea sinelui.

Stiu ca pare destul de complicat, dar asta presupune sa incerci sa uiti de acele bariere pe care ti le tot creezi, ca mai apoi sa incerci sa dezvolti ceva, sa faci ceva pentru care sa simti recunoastinta si in acelasi timp beneficiile pe care le poti avea de pe urma lor. Cu alte cuvinte poti face orice si poti iesi din orice tip de problema daca ai vointa si mai intai de toate respect pentru sine.

Dar pentru asta avem nevoie de rabdare, in special pentru dezvoltarea respectului fata de sinele tau. Un bun inceput de creativitate ar putea fi si acesta pe care il gasiti mai jos in poze. In alta ordine de idei ce poti face cu niste sarma, lipici lichid si niste oja? Raspunsul, bineinteles, il vei gasi tot din poze.