iul. 11

Lucrurile care nu s-au spus si dor

Lucrurile care nu s-au spus si dor

Te-am asteptat de atata timp si tu inca n-ai dat nici un semn. As face orice doar sa-mi spui ce se intampla cu noi. Habar nu aveam ca esti atat de suparacios si ca lucrurile se pot schimba asa de pe o ora la alta. Sunt constienta ca prea multe nu pot face daca tu nu ma ajuti. Si mai mult decat atat am incercat sa inteleg de ce esti atat de schimbator.

Am incercat, dar crede-ma ca nu am reusit in nici un moment sa inteleg. Schimbarile tale de comportament sunt atat de ciudate incat nu stiu ce mai pot face. Nu spun ca este numai vina ta, doar ca lucrurile sunt putin cam complicate. Poate ca este vina amandurora ca nu avem suficienta rabdare pentru a comunica asa cum ar trebui.

Mereu am zis ca vom sta de vorba despre toate neintelegerile noastre, ca vom incerca sa dezbatem tot ceea ce nu ne place si ca vom avea grija ca nimeni sa nu intervina intre noi. Si cu toate astea imi dau seama ca noi nu vom avea niciodata timp pentru ele. Noi nu vom reusi sa vorbim mai mult decat putem vorbi acum si poate ca nu este intru totul vina noastra, dar poate ca ar trebui sa avem ceva mai multa rabdare si timp.

In mare masura astea sunt cele doua elemente ce ne lipsesc si cu atat mai mult cu cat noi nu binevoim sa stam de vorba unul cu celalalt cu privire la aceste subiecte tumultoase. Poate ca in curand vom gasi timp pentru discutii si sper ca asta sa se intample mult mai repede si inainte ca noi sa fim nevoiti sa mergem pe drumuri diferite.

Nu imi convine asta si sincer ma cutremur de fiecare data cand imi trece prin minte acest gand. Am senzatia ca o sa ma sufoc daca voi continua in acest stil.

  1. […] poate ca intr-un final lumea ma va accepta asa cum sunt. Stiu ca referitor la partea cu acceptarea stilului meu haotic voi avea foarte mult de muncit, dar mi-am dat seama ca nu toate persoanele sunt dornice sa faca […]

Comentariile sunt inchise.