mart. 27

Gatitul din dragoste

Gatitul din dragoste

De curand am aflat cat de placut poate sa fie sa gatesti pentru cineva drag. Gateam si inainte, nimic de zis, doar ca in aceste zile mi-am dat seama cat de mult conteaza pentru mine si cat de mult imi doresc sa il rasfat. Si cum niciodata nu am incercat alt tip de mancaruri in afara celor traditionale mi-am zis ca este timpul pentru o schimbare si mi-am achizitionat diverse carti de bucate pentru a-mi incepe studiul. Trebuie sa recunosc faptul ca a fost o experienta noua si pentru mine in ceea ce priveste noul cuptor whirlpool.

Practic de cand l-am achizitionat nu l-am folosit niciodata si chiar ma gandeam serios sa-l dau. Mai apoi a aparut el in viata mea si lucrurile s-au cam schimbat. Si nici ca as fi crezut vreodata ca toate aceste lucruri se vor schimba tocmai in bine, dar uite ca acum s-au schimbat intamplator si sunt foarte fericita. Pe de alta parte, poate ca era si timpul sa invat sa folosesc si eu acel cuptor, caci mama nu mai inceta sa ma cicaleasca zi de zi cu fel de fel de propuneri in ale gatitului.

Si daca la inceput ma gandeam ca poate fi rau, ei bine de aceasta data nici nu stiam daca-i rau sau bine, ci doar aveam vaga senzatie ca dansez prin bucatarie. Parca nici oboseala acumulata din timpul zilei nu o mai simteam gandindu-ma ca o sa-i gatesc ceva special numai si numai pentru el. Si cand te gandesti ca tocmai vroiam sa ma descotorosesc de cuptorul meu.

Desi saracul cuptor nu mi-a facut nimic, caci nici macar nu pot spune ca ma incurca, acesta fiind incorporat in blatul de la bucatarie, imi dau seama cat de fraiera am fost ca nu l-am folosit pana acum. Iar acum dupa ce am inceput sa gatesc la el, parca ii dau dreptate mamei cand spunea ca este mult mai usor de utilizat cuptorul electric, decat un simplu cuptor traditional.

Iar o constatare a mea este legat de faptul ca pana acum n-am intampinat nici un fel de problema in ceea ce priveste calitatea produselor obtinute la acest cuptor. Pana acum e bine ca nu am avut parte de nici o mancare arsa, ba din contra am descoperit savoarea diverselor mancaruri si ma bucur sincer ca am inceput sa-mi folosesc cuptorul de la Whirlpool.