Esti pasionat de aventura? Doteaza-ti Jeep-ul cu suspensii de aer

Posted by

Iti place aventura si esti in cautare continua de adrenalina? Sunt diferite activitati pe care le poti face ca sa-ti alimentezi aceste nevoi personale. Daca esti pasionat de explorare, si vrei sa parcurgi trasee greu de facut cu o masina normala, inseamna ca activitatile off-road sunt potrivite pentru tine. Ca sa poti face asa ceva, trebuie sa ai, in primul rand, o masina de teren pregatita pentru trasee greu de parcurs. In al doilea rand, un adevarat pasionat, se va asigura sa aduca update-uri masinii sale ca sa se asigure ca poate parcurge cu ea, unele dintre cele mai provocatoare terenuri.

Ce imbunatatiri sa aduci Jeep-ului tau ca sa te poti bucura de experiente off-road?

In primul rand, ar trebui sa te interesezi de suspensii pe aer Jeep. Ce sunt aceste suspensii si cu ce te ajuta? Sunt niste sisteme care ajuta, prin aerul comprimat, la controlul inaltimii masinii. Sunt potrivite daca vrei sa parcurgi trasee pe terenuri denivelate si inalte, ca sa nu iti agati masina pe dedesubt si sa afectezi diferite piese.

Pe langa asta, ele iti ofera un confort sporit datorita amortizarii. Fata de suspensiile clasice, la cele cu aer, amortizarea este mult mai buna. Pentru drumurile accidentate, nu o sa mai simti aceleasi socuri si vibratii ca in mod normal. Puteti parcurge terenuri cu noroi, pietroase, terenuri cu portiuni mai inalte. Pe perneauxiliare.ro gasesti kit-uri complete care sa te ajute la imbunatatirea masinii tale.

In al doilea rand, pentru astfel de experiente, aveti nevoie si de anvelope speciale ca sa ai o tractiune mai eficienta si care sa te ajute la o aderenta mai buna.

Avand in vedere, ca terenurile pe care le vei parcurge vor fi foarte dificile, vei avea nevoie de bare de protectie pentru fata si spatele masinii, si de asemenea, de placute de protectie care sa protejeze componentele, precum motorul, rezervorul de combustibil si asa mai departe. Pregateste-te si cu un troliu, in caz ca ramai blocat. Alege-l in functie de marimea masinii tale si de greutatea acesteia. Ai putea opta si pentru niste faruri auxiliare ca sa ai o vizibilitate mai buna.

De ce sa tii cont cand vine vorba de o experienta off-road?

Nu este pentru toata lumea, pentru ca necesita tehnici speciale de conducere. Ce se invata la scoala de soferi, sunt tehnici pentru terenurile pe care se poate circula cu orice tip de masina. Insa, off-road-ul implica terenuri dificile, cu mult noroi, stanci, pietre, denivelari. Este important sa stapanesti foarte bine masina, sa stii s-o controlezi in orice moment. Asigura-te ca stii cum sa iei denivelarile corect si cum sa traversezi raurile, in caz ca traseul tau va implica astfel de obstacole.

Este important sa va cunoasteti masina. Sa stiti exact ce limite are, ca sa nu riscati sa ramaneti blocat. Este de preferat sa nu mergeti singur, sau daca o faceti, sa spuneti cuiva ce traseu o sa urmati, pentru a fi in siguranta.

Daca vrei sa aduci imbunatatiri masinii tale, indiferent de motivele pe care le-ai avea, apeleaza la cei de la perneauxiliare.ro pentru piese de calitate și kit-uri complete.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com