De ce sunt tentate tinerele de oferta unui studio de videochat din București

Posted by

Am auzit cu toții despre frenezia legată de angajările la studiourile de videochat. Cel puțin în capitală acest subiect este destul de des auzit. Ba mai mult decât atât, unele tinere din provincie sunt tentate să se relocheze după ce se angajează în acest domeniu. Întrebarea care este pe buzele tuturor este: de ce? De ce acest domeniu?

Ei bine, la o simplă căutare online: studio videochat in Bucuresti angajari sau ce trebuie să fac să mă angajez la videochat, descoperim că cerințele nu sunt nici multe, nici greu de bifat. Deși pot să difere de la studio de videochat la altul, în fond este despre a avea vârsta majoră, a avea cunoștințe minime de operare a unui PC și cunoștințe de limba engleză.

Iată de ce sunt tinerele tentate de un astfel de job

Pentru că își doresc să aibă perspective financiare mai bune. Pentru că au exemplul celor care au muncit într-un domeniu poate o viață întreagă și din punct de vedere financiar nu au reușit ce și-au propus. Este o vorbă celebră care spune că nu te poți aștepta la altfel de rezultate, dacă tu continui să faci aceleași lucruri. Așadar, sunt mulți cei care au exemplul altor generații și își propun să facă cu totul diferit. Cel puțin când vine vorba despre viața profesională.

Motivele pentru care unele tinere aleg acest tip de job sunt destul de variate. Unele dintre ele își doresc să obțină cât mai repede acea independență financiară la care unii doar visează. Poate fi vorba de îndrăzneala – dacă se poate spune astfel – de a spera și a dori mai mult. Despre plăcerea de a călători și de a se bucura de viață, fără grija că în cont nu sunt suficiente resurse.

Este atât de avantajos financiar să lucrezi în acest domeniu?

Pentru că părerile sunt împărțite, sunt voci care spun că nu este atât de tentantă oferta. Depinde însă și de implicarea fiecărui model, dar și de experiența sa. Cei de la Prime Studios spre exemplu, prezintă în pagina oficială care sunt salariile în medie pentru începătoare sau cele care au deja experiența minimă sau relevantă. Aceste estimări sunt o dovadă a transparenței cu care lucrează și, în plus, ne arată clar că în acest domeniu sumele posibile de câștigat sunt foarte mari.

În plus, pe lângă câștigurile financiare este vorba și despre bonusuri diverse. Cel puțin în cazul acestui studio. Este vorba de bonus de bun venit, de bonus dacă este recomandată o altă fată, care în cele din urmă ajunge să fie angajată aici. Tot în pagina oficială descoperim și care sunt toate tipurile de bonus. Acestea sunt constante, nu depind de câștigurile încasate și nici de experiența modelului. Spunem model pentru că se pare că așa sunt numite cele care fac parte din echipa de aici, modele de videochat.

Vor exista mereu voci care vor susține acest domeniu și poate și păreri contra. Este firesc, despre toate domeniile de activitate am putea spune același lucru. Tu, ce părere ai?

Contact:

0725 165 944

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.