feb. 19

Cum sa prostesti oamenii?!

Cum sa prostesti oamenii?!

Astazi am facut un experiment putin mai ciudat fata de cele cu care mi-am obisnuit apropiatii. De aceasta data am modificat o informatie despre mine pe profilul meu de facebook. Sincera sa fiu nu m-am gandit in nici o clipa ca vor aparea atat de multe critici si comentarii in privat. Bineinteles informatia este falsa, dar cum nimeni in afara de mine nu poate dovedi acest lucru, prefer sa las lucrurile in acest mod.

Cel putin pot spune ca incepand din acest moment nu o sa-mi mai sune telefon in miez de noapte si nici nu voi mai primi invitatii care mai de care mai ciudate. Printre multe altele mi-a placut sa observ reactia oamenilor, probabil ca marea majoritate dintre acestia nu fac nimic altceva decat sa observe ce se  petrece cu profilele celorlalti. Nu credeam ca toate aceste persoane nu au si altceva de facut, cel putin eu una abia reusesc sa-mi fac rost de putin timp liber si nu vorbesc de zilele de concediu, deoarece inca nu ma gandesc la asta.

Pe de alta parte curiozitatea mea a intrecut orice limita, cand ma observat ca majoritatea oamenilor erau mai mult interesati de statusul meu decat de starea mea de sanatate sau de felul in care ma simt. Si ma intreb ce s-ar intampla daca i-as fi pacalit cu ceva mai grav sau cu un impact ceva mai puternic. Nu-mi vine sa cred cat de creduli pot fi unii oameni.

Si eu care ma gandeam ca suntem intr-o continua evolutie se pare ca la acest capitol al barfelor si ai presupunerilor nu am evoluat in nici un fel. Sau poate ca avand in vedere cele mai recente comentarii primite starea mea de nervozitate este la un nivel ridicat. Desi nu incerc sa le caut scuze acestor oameni inca nu imi dau seama cum de se lasa atat de usor pacaliti.