feb. 26

Cand ai gatit ultima data?

Cand ai gatit ultima data?

Cand ai gatit oare ultima data ceva senzational? Eu una mi-am petrecut ziua de duminica si prin bucatarie. Nu pot spune ca a fost totul asa cum mi-am dorit, dar cel putin pe moment m-am simtit extraordinar in bucatarie. Nu va inchipuiti acum ca am gatit nu stiu cate feluri de mancare, dar cel putin am facut ceva gustos si hranitor. Mi-am facut ciuperci umplute la cuptor si o mancarica de spanac.

De fapt sincera sa fiu mi-a placut sa-mi impart timpul si bucataria cu mama mea. De foarta multa vreme nu mai facusem asta si chiar ma gandeam ce ar fi sa schimbam putin obiceiul. Nu stiu cati sunteti de acord cu mine, dar avand in vedere ca majoritatea timpului il petrec ba la birou, ba pe drum, ba sa rezolv chestii legate de proiectele mele, chiar nu am mai avut timp sa mai stau si in preajma parintilor mei.

Stiu ca poate pentru multi dintre voi acest lucru nu ar insemna vreo problema sau vreo oarecare problema de mustrare a  constintei, dar eu una nu pot fi asa. Si de aceea incerc pe cat posibil sa vin in ajutorul lor, chiar daca lucrurile nu sunt intocmai asa cum si le doresc ei sau eu. Si da sunt momente in care nu ma pot imparti in atatea locuri si nici nu imi permit sa pierd vremea, dar avand in vedere ca trebuie sa-mi rezerv si putin timp pentru mine asta am facut.

Mi-am propus ca in fiecare duminica sa las totul deoparte si sa incerc sa-mi petrec timpul alaturi de familie, de parinti, de nepot si in general alaturi de oamenii dragi pe care ii iubesc. Sunt tare curioasa cam cati dintre voi mai au timp pentru toate aceste lucruri si cati dintre voi se mai simt in stare sa gateasca ceva special pentru familia lor?