Cea mai mare dovada de respect

Posted by

Nu stiu de ce, dar zilele astea m-am tot gandit care a fost cea mai mare dovada de respect, pe care am putut sa ti-o ofer vreodata. Si mi-am amintit ca pentru tine, cel mai important lucru este fidelitatea. Si da, cred ca acest micut cadou este de fapt cea mai mare dovada de respect. Imi pare bine ca lucrurile dintre noi sunt pe fagasul cel bun si in acelasi timp ne bucuram de ceea ce avem.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca intre noi ar fi aparut ceva probleme. Dar cel mai mult ma bucur pentru simplul fapt ca am decis ca mai intai de toate sa ne deschidem unul in fata altuia si bineinteles sa ne spunem tot ceea ce ne deranjeaza. Desi recunosc atat faptul ca mi-a fost greu sa spun ce nu imi place asa mi-a fost greu sa incep sa ma deschid in fata ta.

Dar pana la urma ma bucur ca am reusit sa trec peste temerile mele. Si ma bucur ca ti-am spus ce simt si mai ales unde vad eu probleme. Mai mult decat atat ma bucur pentru toate alegerile, pe care le-am facut impreuna si pentru acele lucruri pentru care am muncit si am luptat tot impreuna.

Nu m-as fi gandit nicioadata ca viata in doi poate fi atat de frumoasa si imi poate aduce atat de multe beneficii. Nu stiu daca tu esti de acord cu mine sau poate ca vei vrea sa mai completezi ceva, dar eu sunt sigura ca esti complet de acord cu ceea ce eu am spus aici. Si imi mentin parerea ca cea mai mare dovada de respect dintre doi parteneri este fidelitatea.